Sunday, Sep 19, 2021
HomeSportNoćno kupanje na bazenima SRC Petnica

Noćno kupanje na bazenima SRC Petnica

SCP Petnica

 

Najbolja žurka je na bazenima SRC Petnica.U subotu  od 21h na bazenima SRC Petnica biće organizovano noćno kupanje.

Ovo je peti put da ustanova organizuje noćno kupanje, a kako meteorolozi najavljuju visoke temperature tokom čitavog dana i večeri, uslovi za kupače će biti idealni. Cena ulaznice je 250 dinara.

Po rečima v.d. direktora Ustanove za fizičku kultru „Valis“ Željka Ostojića, na bazene u Petnici je prethodnih puta na noćno kupanje dolazilo u proseku od 500 do 1000 posetilaca.

ww.valjevo.rs

 

„Od početka ovogodišnje sezone u SRC Petnica prodato je oko 45.000 ulaznica, ali možemo reći da je bilo oko 60.000 posetilaca s obzirom da deca do sedam godina, koji čine oko 30 odsto naših posetilaca, ne plaćaju ulaz na bazen. Ono što je zanimljivo, ranijih godina je radnim danima u proseku bilo oko 600 prodatih ulaznica, a vikendom između tri i četiri hiljade. Tokom ove sezone, imamo u proseku 1.600 ulaznica i radnim danima i vikendom, što smatram da je postignuto novom strukturom cena, odnosno spuštanjem cena za učenike i studente radnim danima na sto dinara. Na taj način smo rasteretili vikend, a ujedno i doprineli boljem održavanju kvaliteta vode u bazenima. Kao ustanova Grada nama nije cilj da zaradimo, već da stvorimo najbolje uslove za naše sugrađane, i po pitanju cene i po pitanju usluge. Uspeli smo da budemo konkurentni bazenima u Vrujcima, Ubu i okolnim mestima i da ostvarimo benefit od 20 odsto u odnosu na sezonu 2019. godine“, ističe Ostojić.

 

 

Potpredsednik Narodn
Dečji dan i koncert
Ocenite