Saturday, Oct 23, 2021
HomeVestiTiodorović : ESTRADNI UMETNICI NE POŠTUJU MERE! Epidemiolog OTKRIO za koje restrikcije se zalaže!

Tiodorović : ESTRADNI UMETNICI NE POŠTUJU MERE! Epidemiolog OTKRIO za koje restrikcije se zalaže!

Foto:Tanjug

 

 

Branislav Tiodorović, član Kriznog štaba, ocenio je da ne moramo još da uvodimo mere u smislu zatvaranja određenih objekata i skraćivanja radnog vremena.

On je istakao da se zalaže za selektivan pristup kad je u pitanju rad objekata, kao i da je kod škola taj selektivan pristup u radu postignut, i da se primenjuju tri modela koja zavise od epidemiloške situacije. Zauzeo se i da to isto bude za rad u ugostiteljstvu, turizmu, invent industriji i ostalim oblastima.

 Lokalne samouprave treba da kontrolišu mere, putem komunalne inspekcije, komunalne milicije, uveliko treba kod stanovništva da sprovode nadzor i edukaciju – za korišćenje mera, da pokušaju da vrate u kontrolisano stanje – rekao je Tiodorović.

On je rekao da se za festivale, skupove, pozorišta ili muzičke svečanosti postoji odborenje Kriznog štaba za borbu protiv korone, uz poštovanje protivepidemijskih mera i da se to „sprovodi uglavom dobro“.

– Ali zato, niko od organizatora koncerata estradnih umetnica i umetnika, niko nije tražio niti saglasnost niti poštuje mere. To se organizuje sa neograničenim brojem gostiju i nikakve mere se ne koriste – upozorio je Tiodorović.

 

 

Pratite nas i delite na društvenim mrežama “Portal-valjevonadlanu.rs“

Na teritoriji Koluba
Mionica postaje ekol
Ocenite