Saturday, Oct 23, 2021
HomeRegionNa vanrednoj sednici Skupštine Srbije 7. septembra poslanici o Predlogu zakona o zaštiti potrošača!

Na vanrednoj sednici Skupštine Srbije 7. septembra poslanici o Predlogu zakona o zaštiti potrošača!

Foto:Skupština  Republike Srbije

 

Na vanrednoj sednici Skupštine Srbije, koja će početi sedmog septembra, poslanici će razmatrati Predlog zakona o zaštiti potrošača, kao i predloge drugih zakona.

Predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić sazvao je 11. vanredno zasedanje Narodne skupštine u 12. sazivu, sa početkom u 10 časova, saopšteno je iz Skupštine.

Na dnevnom redu su i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Maroka o saradnji u oblasti odbrane, zatim Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Ruske Federacije o osnivanju i uslovima delatnosti kulturno – informativnih centar i Predlog zakona o potvrđivanju Okvirnog sporazuma o zajmu LD 2070 (2020) između Banke za razvoj Saveta Evrope i Srbije za projektni zajam – Studentsko stanovanje.

za našu decu“ i Predlog odluke o izmenama Odluke o izboru članova i zamenika članova odbora Narodne skupštine koji je podnela Poslanička grupa „Aleksandar Vučić – za našu decu !

Poslanici će odlučivati i o Predlogu zakona o potvrđivanju Amandmana na Montrealski protokol o supstancama koje oštećuju ozonski omotač, Predlogu zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Nemačke o saradnji u oblasti odbrane, Predlogu zakona o potvrđivanju izmena Sporazuma između Vlade Srbije i Kabineta ministara Ukrajine o ukidanju viza za njihove državljane.

Na dnevnom redu je i Predlog odluke o izboru viceguvernera Narodne banke Srbije, koji je podnela guverner NBS, Predlog odluke o izmenama Odluke o izboru članova i zamenika članova odbora Narodne skupštine Republike Srbije, koji je podnela Poslanička grupa „Aleksandar Vučić – u decu“.

 

 

Pratite nas i delite na društvenim mrežama “Portal-valjevonadlanu.rs“

 

 

Na teritoriji Koluba
Orržana prezentacij
Ocenite