Tuesday, Jun 28, 2022
HomeVestiBOLNICA POCINJE SA OPERACINIM PROGRAMOM OD PONEDELJKA

BOLNICA POCINJE SA OPERACINIM PROGRAMOM OD PONEDELJKA

VALJEVO- Valjevska bolnica u ponedeljak će početi sa operacionim programom, saopšteno je na sednici Štaba za vanredne situacije grada Valjeva, na kojoj su bili prisutni novi rukovodioci grada, na čelu sa gradonačelnikom i komandantom Štaba Lazarom Gojkovićem.

Kako je saopšteno iz Gradske uprave, gradonačelnik Lazar Gojković je obavešten da se situacija u Valjevu smiruje i da svakog dana ima sve manje zaraženih i obolelih od korona virusa, sve je manje pacijenata u Kovid ambulanti Doma zdravlja i u Opštoj bolnici u Valjevu, koja od ponedeljka počinje sa operacionim programom. Direktori ovih institucija su obavestili da su spremni za eventualni novi talas virusa koji se može desiti na jesen, sa početkom školske godine.

Komandant Štaba za vanredne situacije Lazar Gojković je rekao da nema mesta za opuštanje i da se mora nastaviti sa primenom svih naloženih mera republičkog Kriznog štaba i preporuka gradskog SOT-a.

Inače, u protekla 24 sata u Valjevu i Osečini je registrovana po jedna novoobolela osoba od korona virusa, dok u ostalim opštinama Kolubarskog okruga nije bilo novoobolelih.

 

Obećanje da će, Do
Sumnja se da je majk
Ocenite