Monday, Jun 27, 2022
HomePrivredaAkcija „Fijata“ – reciklaža i prodaja staro za novo

Akcija „Fijata“ – reciklaža i prodaja staro za novo

Svi koji žele da recikliraju automobil treba da se jave u najbliži „Fijat“ centar gde je akcija već počela. Trajaće do 15. oktobra. Svaki auto će biti procenjen, a kasnije će se odlučiti da li je za reciklažu ili za prodaju staro za novo. Dobit je 2.200 evra.

Fabrika „Fijat krajsler automobili“ u Kragujevcu, želeći da podigne prodaju modela koji se proizvode kod nas, ponovo je pokrenula akciju reciklaže starih vozila. Za stari automobil možete da dobijete popust i do 2.200 evra, a procedura je veoma jednostavna.

Svi koji žele da recikliraju automobil treba da se jave u najbliži „Fijat“ centar gde je akcija već počela. Trajaće do 15. oktobra. Svaki auto će biti procenjen, a kasnije će se odlučiti da li je za reciklažu ili za prodaju staro za novo. Svim kupcima koji se odluče da im je krajnje vozilo koje su izabrali ‘fijat 500L’ u kros ili sport paketu opreme“, kaže Igor Šefo iz „Fijat Krajsler automobila“.

U reciklažnim centrima spremno čekaju stara vozila.

„Pocedura vozila je jednostavna, ne traje duže od 15 minuta. Potrebna je lična karta i saobraćajna dozvola, a ukoliko je vozilo registrovano skidamo tablice i predajemo ih vlasniku koji mora da ih odjavi u MUP-u“, objašnjava Slobodanka Stanojević iz Centra za reciklažu.

Ukoliko niste vlasnik vozila, morate da imate ovlašćenje dato od notara. Za poslednjih deset godina reciklirano je 15.000 vozila.

Leto nas ne napušta
120 osto Isplata min
Ocenite