Wednesday, Sep 28, 2022
HomeVestiOpštinski funkcioner iz Koceljeve na smrt izbo ljubavnicu

Opštinski funkcioner iz Koceljeve na smrt izbo ljubavnicu

Nakon krvavog pira u Bariču,automobilom je otišao do jednog mosta u Šapcu i navodno pokušao samoubistvo.

Opštinski funkcioner iz Koceljeve Radovan.R (57) na smrt je izbo svoju ljubavnicu Jasminu L . u Bariču u kući .

Sa Jasminom je kako saznajemo,počeo vezu nedavno,ali u međuvremenu  ona se  odlučila, da se vrati svom bivšem suprugu ,sto je Radovana naljutilo.

Zbog toga postoji sumnja da je motiv zločina ljubomora .

Radovan, u svom mestu  poznatiji po nadimku Raša, bio je opštinski referent za javne nabavke u Gradskoj opštini Koceljeva .

Kako se može  čuti iz krugova njegovih poznanika, bio je sklon avanturama sa ženama.

Kako saznajemo , on je zbog veze sa Jasminom otišao iz kuće u kojoj je živeo sa suprugom i  decom .

S druge strane, poznanici pričaju da je  Jasmina , inače zaposlena u KCS, takođe bila udata za jednog muškarca iz sela Draginja, sa kojim je imala decu.

Međutim, Radovan i Jasmina su se upoznali u selu Svileuva, gde su oboje imali rodbinu.Veruje se da se iz tih njihovih susreta u susednoj Svileuvi među njima razvilo nešto više, pa su počeli aktivno da se viđaju – pričaju nam njihovi poznanici, dodajući da su Radovan i Jasmina pre oko mesec dana odlučili da započnu i zajednički život.

Priča se da je ona ipak odlučila da se vrati svom suprugu, i da je Radovana to jako naljutilo, mada teško je reći sa sigurnošću šta se tačno dešavalo između njih – pričaju nam njihovi poznanici. Radovan juče predveče je  došao pred kuću u  Bariču, gde se  uz pomoć merdevina popeo  na terasu i ušao u sobu u kojoj je bila Jasmina. Dohvatio je nož i zadao joj nekoliko smrtonosnih uboda usled čega je nesrećna žena preminula.

Radovan je nakon krvavog pira u Bariču automobilom otišao do jednog mosta u Šapcu i navodno pokušao samoubistvo. Na vreme je sprečen, a onda je policajcima ispričao da je ubio Jasminu .

OBAVEZNO TRAŽITE FI
SUTRA JE KRSTOVDAN!
Ocenite