Tuesday, Jun 28, 2022
HomeVestiDrugi konkursni rok za upis na master studije Akademije Zapadna Srbija Odsek Valjevo

Drugi konkursni rok za upis na master studije Akademije Zapadna Srbija Odsek Valjevo

 АКАДЕМИЈА СТРУКОВНИХ СТУДИЈА ЗАПАДНА СРБИЈА

Седиште Ужице, Трг Светог Саве 34

ОДСЕК ВАЉЕВО

Вука Караџића 3а, Ваљево тел/факс 014/224-735, 232-644      www.vipos.edu.rs  e-mail: info@vipos.edu.rs

 Drugi konkursni rok za upis na master studije  

Na valjevskom Odseku Akademije strukovnih studija Zapadna Srbija danas počinje drugi konkursni rok za na master strukovne studije. U školskoj 2020/21. godini, valjevski Odsek (nekadašnji VIPOS) upisuje 46 studenata, koji će posle dvogodišnjeg školovanja steći državnu master diplomu na studijskom programu Poslovna ekonomija i informatika.

Na master studije, koje predstavljaju drugi stepen visokog obrazovanja, mogu se upisati kandidati koji su završili osnovne strukovne studije i ostvarili najmanje 180 ESPB bodova, a pravo na upis imaju i kandidati studenti i diplomci specijalističkih strukovnih studija. Kandidati koji su završili osnovne studije, studenti i diplomci specijalističkih strukovnih studija Akademije, ne polažu kvalifikacioni prijemni ispit.

Prijavljivanje kandidata za upis i predaja dokumenata počinje od danas i traje do petka 2. oktobra,  od 8 do 15 časova u prostorijama Akademije u ulici Vuka Karadžića 3a. Polaganje kvalifikacionog prijemnog ispita je u ponedeljak 5. oktobra  u 12 časova.

 

Ubijen muškarac u G
NE ZABORAVITE KIŠOB
Ocenite