Sunday, Jul 3, 2022
HomeRegionU nedelju veče čeka nas NAGLA PROMENA VREMENA, a uskoro nam stiže i sneg

U nedelju veče čeka nas NAGLA PROMENA VREMENA, a uskoro nam stiže i sneg

Kako je navedeno u prognozi za subotu, posle svežeg jutra sa retkom pojavom kratkotrajne magle, sutra će tokom dana biti pretežno sunčano i umereno toplo, uz temperaturu oko 22 stepena. Za vikend nas očekuje  Miholjsko leto,ali ono što sledi početkom nedelje neće vam se svideti ni malo.

I u nedelju će u Srbiji biti pretežno sunčano i relativno toplo, ali će uveče tokom noći na severu i zapadu Srbije doći  do naoblačenja  s  kišom, gde će se  ponedeljak do kraja dana biti  drastičan  pad  temperature.

U utorak oblačno i još hladnije s kišom i umerenim i jakim severozapadnim vetrom, a prema prognozi meteorologa, prvi sneg na planinama čeka nas već u utorak. Za vikend sunčano, oko 20°C. U ponedeljak novo pogoršanje, a u utorak i sneg i na nižim visinama planina – naveo je meteorolog Đorđe Đurić.

Prema prognozi meteorologa, ova zima će biti nešto hladnija. Prema sezonskoj prognozi RHMZ-a, toplo vreme nastavlja se i u novembru. Očekuje se da bi decembar i januar  bili blaži i nešto suvlji. Iz RHMZ-a najavljuju umerene mrazeve u trećoj dekadi januara. Kada je reč o februaru i martu, srednje temperature biće malo iznad proseka, u martu biće više padavina.

NOVE ODLUKE I MERE
Zabrinjava porast no
Ocenite