Friday, Oct 7, 2022
HomeSportRvači valjevske Mladosti su ostvarili izuzetne rezultate na Prvenstvu Srbije

Rvači valjevske Mladosti su ostvarili izuzetne rezultate na Prvenstvu Srbije

Fotografije:arhiv Rvački klub Mladost

Proteklog vikenda, u subotu i nedelju, u Petrovcu na Mlavi održano Prvenstvo Srbije u rvanju slobodnim stilom na kome su učešće uzeli rvači valjevske Mladosti i ostvarili su izuzetne rezultate.

Prvi dan turnira, u juniorskoj konkurenciji led probija Saša Nedeljković i efektnim pobedama dolazi do finala. U polufinalnom meču je pobedio predstavnika Crvene Zvezde dok mu je zlato izmaklo protiv Madzarevića predstavnika šabačkog Viteza. Ljuba Jovanović se uz dve pobede i dva poraza morao zadovoljiti bronzom. Pored njih u juniorskoj konkurenciji nastupao je David Petrović ali je ostao bez plasmana.
Sledećeg dana, u kategoriji kadeta Luka Pavlović je izuzetnim borbama došao do postolja i visokog drugog mesta kao i njegov mladji klubski kolega Ognjen Pešić u kategoriji U-13. Pored Pešića u kategoriji U-13 nadomak osvajanja bronze bio je i Veljko Mitrović koji je nakon uspešnih prvih borbi zaustavljen u polufinalu a kasnije je pretrpeo poraz u borbi za treće mesto.  Pored njih učešće su uzeli Dimitrije Radovanović, Kojić Uroš ali su ostali bez plasmana.
Rvački klub Mladost pokazuje da ozbiljno pristupa u radu sa svim selekcijama rvača tako da se u svim uzrasnim kategorijama beleže zavidni rezultati na nacionalnom nivou i pored toga što je veliki broj rvača bio sprečen da nastupa. Uz dalji rad i dosta bolje uslove treninga očekujemo da neko od naših rvača zablista i na medjunarodnom nivou poput Govedarice koga se starije generacije sećaju.
Završeno prijavljiv
EPIDEMIOLOŠKA SITUA
Ocenite