Wednesday, Sep 28, 2022
HomeVestiNESTALA MAJKA SEDMOMESEČNE BEBE-Mole se građani koji primete nestalu da se jave Situacionom centru grada Čačka na br. 0800 112 032 ili Policijskoj upravi na 192

NESTALA MAJKA SEDMOMESEČNE BEBE-Mole se građani koji primete nestalu da se jave Situacionom centru grada Čačka na br. 0800 112 032 ili Policijskoj upravi na 192

Pripadnici jedinica Civilne zaštite grada Čačka priključili su se akciji portage za nestalom Snježanom Zoranović kojoj se od subote gubi svaki trag, rekao je za RTS Bratislav Zečević, načelnik Štaba za vanredne situacije i komandant jedinica Civilne zaštite grada Čačka.

Snježana, majka bebe od sedam meseci nestala je u subotu u Čačku, u blizini Autobuske i Železničke stanice, gde je živela u porodičnoj kući svog supruga.

Snježanin suprug Marko Zoranović  je izjavio za RINU da je njegova žena oko 11 sati prepodne rekla je da ide da prošeta više se nije vratila, a telefon joj je ugašen.

– Od subote nemamo nikakvu informaciju o njoj – rekao je Marko.

Iz Civilne zaštite pozivaju građane da se uključe u potragu za nestalom i da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju jave Policijskoj upravi Čačak na 192 ili Situacionom centru grada Čačka na 0800 112 032.

"KORONA ZAKON" STUPA
Ocenite