Wednesday, Sep 28, 2022
HomeVestiSaobraćajna nezgoda u ulici Jakova Nenadovica

Saobraćajna nezgoda u ulici Jakova Nenadovica

U Valjevu jutros došlo je do neuobičajene ,saobraćajne nezgode gde su  povređena  dva putnika, smrskan automobil i uništen autobus, ishod je  saobraćajne nezgode koja se dogodila u ulici Jakova Nenadovića u Valjevu. Kako saznaje portal Valjevo na dlanu ,do nezgode došlo je prilikom prevrtanja autobusa Saobraćajnog preduzeća ”Lasta”, za sada iz nepoznatih razloga ,koji je saobraćao na gradskoj liniji Mrčić – Gornja Grabovica .

Na svu sreću nezgoda je prošla bez poginulih .

Prema rečima putnika i očevidaca, autobus koji se kretao ulicom  Jakova Nenadovića prema Grabovici, iz za sada nepoznatih razloga, prešao je u suprotnu kolovoznu traku, udario u automobil “ jugo “ koji je bio parkiran na trotoaru,  prebacio ga preko betonske bankine, zatim oborio drvo lipe i zajedno sa automobilom preleteo preko ulice Mila Pantića, uleteo u obližnje dvorište i zaustavio se na dva metra od kuće.

U autobusu su kako saznajemo bile radnice italijanske fabrike ”Golden Lady” koje su se vraćale iz treće smene, a prema nezvaničnim informacijama, dve putnice su zadobile lakše telesne povrede, dok vozač autobusa nije povređen.

Saobraćajna policija je obavila uviđaj, za sada još uvek nema zvaničnih informacija o razlozima skretanja autobusa sa kolovozne trake. Pretpostavke su ili da je neki od upravljačkih uređaja na autobusu otkazao, ili otežana vidljivost zbog  magle .

 

OGLASILA SE SPC O TR
Preminuo patrijarh I
Ocenite