Tuesday, Jun 28, 2022
HomeVestiU Opštoj Bolnici Valjevo 96 zaposlenih je pozitivno na KORONA virus

U Opštoj Bolnici Valjevo 96 zaposlenih je pozitivno na KORONA virus

Foto : Valjevo.rs

Ozbiljna situacija je  u mnogim valjevskim firmama , sve više zaposlenih pozitivno na korona virus. Podsećamo, da je samo  u Opštoj  bolnici  Valjevo  96  zaposlenih  pozitivno  na korona virus.

U Domu zdravlja Valjevo zaraženo je 36 zaposlenih.

U PU –  Milica Nožica  9  dece je pozitivno na korona  virus  i 35 zaposlenih.

U HK – Krušik pozitivno je 97 zaposlenih , u Kovačkom centru 5 . U Gorenju – je 66 radnika pozitivno .

U PU Valjevo- 36 radnika je pozitivno na korona virus,  u Gradskoj upravi 35. U italijanskoj firmi  – Vali  pozitivna  su 32 radnika, u  Urbanu 23 , u KPZ  19,  u GP Kej – 17, apotekarskoj ustanovi – Vega 16. U kasarni je zaraženo 8 lica ,  u – Viva farmu 16  i u  firmi Pelet Brankovina – zaraženo je 5 radnika ,prenosi Televizija Valjevo Plus .

Ovi podatci pgovore ,da će naredni period biti verovatno i gori,  gde se kasnije mogu videti  gubici u privredi, koja se do sada, nekako i borila sa teškoćama  koje je donela pandemija.

Na jučerašnjoj  sednici republičkog parlamenta, poslanici su razmatrali dva sporazuma o zajmu, kako bi se ublažile posledice epidemije  u okviru projekta -Hitan odgovor Republike Srbije na KOVID- 19 ,  od 92 miliona evra  , i još 200 miliona evra za projekat vodosnabdevanja i izgradnje postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda .

Slavimo Svetog Jovan
U Kolubarskom okrugu
Ocenite