Thursday, Oct 6, 2022
HomePrivredaPKS i RPK Zlatiborskog upravnog okruga nagradile najuspešnije kompanije i pojedince

PKS i RPK Zlatiborskog upravnog okruga nagradile najuspešnije kompanije i pojedince

 

Privredna komora Srbije, dodelila je godišnja priznanja najuspešnijim privrednicima i kompanijama  iz cele zemlje koji su se svojim radom, angažovanjem i rezultatima istakli kao najuspešniji i najbolji u tekućoj godini. Za postignute poslovne uspehe, nagradu PKS dobila je kompanija „Matis doo” iz Ivanjice.

-Zahvaljujem se Privrednoj komori Srbije na ovom prestižnom priznanju. Kompanija ’’Matis’’ se trudila da bez obzira na veoma tešku situaciju izazvanu virusom COVID19 nastavi sa ulaganjem u  razvojne kapacitete firme, kako u Ivanjici tako i u čitavom regionu.  Prepoznavanje  truda naše, kao i drugih kompanija i privrednih subjekata sa razvojnom vizijom, daje nam podstrek da usavršavamo i proširujemo kapacitete.-rekao je vlasnik kompanije „Matis“,Dragomir Lazović.

 

 

Kompanija „Matis“ je  proglašena za regionalnog lidera u proizvodnji i prodaji nameštaja.U Srbiji ima preko 30 maloprodajnih salona MATIS nameštaja i preko 150 distributera. Izvoz je organizovan putem sopstvenih firmi u zemljama u okruženju gde postoje 5 salona nameštaja i distributere u 14 zemalja Evrope. Kvalitet, dizajn i pristupačnost prepoznativi  su od strane velikog broja kupaca. “Oseti razliku“, slogan je, ali i inspiracija, da u svakom od preko 1200 artikala, koje proizvodi kompanija „Matis“, budu uneti principi kojima se kompanija rukovodi od samih početaka svakom od preko 1200 artikala, koje proizvodi kompanija „Matis“, budući da  se kompanija rukovodi orgromnom trudu i posvećenosti  od samih početaka.

 

 

 

U Kolubarskom okrugu
Upozorenje AMSS: Opr
Ocenite