Monday, Jun 27, 2022
HomeVestiDobra vest za privrednike i penzionere,do Sretenja stiže novi paket pomoći

Dobra vest za privrednike i penzionere,do Sretenja stiže novi paket pomoći

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gost je emisije „Ćirilica“ autora i voditelja Milomira Marića i govori o tome šta sve čeka našu zemlju u narednom periodu .

Do Sretenja će doneti dodatni paket ekonomske pomoći. Neće biti izdašan kao ranije, ali biće nova inekcija za naše privrednike.

Videćemo, dva puta po polovina minimalca, ili tri puta polovina minimalca. Dalje, za hotelijere takođe ćemo doneti još jednu meru podrške.

Gledaćemo i dodatno da pomognemo penzionerima, možda će to biti simbolično, ali obezbedićemo do marta paket za svakog od njih, biće tu vitamini, C vitamin, D vitamin, sitnica, ali i to je deo naše brige.

Produžićemo i garantne šeme. Sa DFC očekujemo da potpišemo sporazum od 600 miliona dolara, ako bismo uspeli još milijardu da izguramo na garantnu šemu, bilo bi odlično. U drugom delu godine gledaćemo i da pomognemo narodu – rekao je Vučić.

Predsednik je uporedio napredak Srbije sa zemljama iz regiona.

– Ne zaboravite da smo mi zatvorili zemlju na mesec i po dana. I opet imamo ovakav napredak. Zato što su verovali u svoju zemlju, zato će za penzionere da bude više, vide ljudi za koga se borimo – objasnio je Vučić.

 

Budite bolje informisani od drugih pratite  – portal  valjevonadlanu.rs

Ub bez struje usled
NAJNOVIJE UPOZORENJE
Ocenite