Monday, Oct 3, 2022
HomePolitikaGradski odbor SNS: Osuda pretnji upućenih predsedniku

Gradski odbor SNS: Osuda pretnji upućenih predsedniku

 

Gradski odbor SNS u Valjevu oglasio se sopštenjem za javnost u kome osudjuje pretnje upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.  Prenosimo  saopštenje u celosti:

 

“Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu najoštrije osuđuje jezive  pretnje upućene Aleksandru Vučiću, predsedniku Republike Srbije i njegovoj porodici.

Ovo nije prvi put da se na ovako gnusan i primitivan način iskazuje političko nezadovoljstvo, a činjenica da se oni koji prete i pozivaju na linč više ne kriju iza pseudonima na društvenim mrežama, posebno uznemirava.

 

 

 

Srpska napredna stranka je stranka posvećenih i ostvarenih ljudi koja podržavajući politiku predsednika, Aleksandra Vučića propagira politiku ekonomskog i društvenog prosperiteta Srbije. Svaki konstruktivan razgovor koji vodi u tom pravcu jeste dobrodošao, a svaka pretnja i poziv na linč vode ka putu destrukcije i mi to nećemo dozvoliti.

Napad na predsednika Aleksandra Vučića i njegovu porodicu je napad na državu i sve njene građane. Zato zahtevamo od svih nadležnih institucija da što pre reaguju i zaustave ovakve, nedopustive pojave u našem društvu.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo”

Epidemiološka situa
Ćirilica ili latini
Ocenite