Sunday, Jul 3, 2022
HomeVestiBraća iz okoline Lajkovca osumnjičeni da su izvršili krivično delo seksualnog uznemiravanja nad petnaestogodišnjom devojčicom

Braća iz okoline Lajkovca osumnjičeni da su izvršili krivično delo seksualnog uznemiravanja nad petnaestogodišnjom devojčicom

foto:kurir.rs

 

Lajkovačka policija podnela je krivične prijave protiv B. M. (33) i V. M. (21) iz okoline Lajkovca, zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljene polne radnje nad maloletnom devojčicom.

Žrtva je učenica osmog razreda, ima 15 godina, a slučaj je policiji prijavio otac devojčice.

Ono što je specifično u ovom slučaju je, da i osumničeni i žrtva žive u istom selu i da su komšije, kao i to da su osumnjičeni braća od stričeva.

redatorski čin osumničenih nad maloletnom žrtvom iz komšiluka trajao je u kontinuitetu od 25. januara. Slali su joj najpre poruke lascivnog sadržaja i eksplicitne sliike, uz instrukciju da poruke odmah briše i potom pošalje dokaz da je izvršila naređenje. Takođe, devojčici je nalagano da ni slučajno nikome ništa ne govori. Kako saznajemo, nastupili su kao „opasni momci“. Sve je kulminiralo, kada je devojčica u jutarnjim satima na putu za školu presretnuta nadomak seoske crkve i kada je doživela pravu traumu, o čemu je dat detaljan iskaz u policiji, kao i o svemu što je prethodilo.

Devojčica petnaestogodišnja je ispričala slučaj  svome ocu , koji je istog momenta slučaj prijavio policiji, tako da su počinioci procesuirani.

Tako da je lajkovačka policija podnela je krivične prijave protiv B M.(33) i V.M (21) iz okoline Lajkovca, zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljene polne radnje nad maloletnom devojčicom.

Osumnjičeni su nakon saslušanja pušteni, a protiv njih su podnete krivične prijave.

 

Budite bolje informisani od drugih pratite  – portal  valjevonadlanu.rs

Podela auto-sedišta
Monstrum iz Koceljev
Ocenite