Monday, Jun 27, 2022
HomeVestiNajviše priznanje za valjevski Crveni krst

Najviše priznanje za valjevski Crveni krst

 

 

Izuzetno priznanje, dijamantska plaketa “Šampion solidarnosti” Instituta za transfuziju krvi Srbije, uručena Crvenom krstu Valjevo za postignute rezultate u 2020. godini.

Valjevski Crveni krst je dobitnik najvišeg priznanja Instituta za transfuziju krvi Srbije za prošlu godinu  za najveći broj davalaca krvi u zimskoj i letnjoj kampanji dobrovoljnog davanja krvi u Republici Srbiji tokom 2020-te.

“U godini korone i izuzetno teškim okolnostima, sa zadovoljstvom primamo ovu nagradu i izražavamo veliku zahvalnost našim sugrađanima koji su ovu nagradu zaslužili i deo sebe u nju ugradili. Nagrada je uručena na našoj redovnoj akciji dobrovoljnoig davalaštva krvi u Policijskoj upravi u Valjevu, uz poštovanje epidemioloških mera”, kaže sekretar valjevske organizacije Crvenog krsta Miroslav Đukić.

Inače, ovo je druga nagrada u poslednje dve godine za Crveni krst u našem gradu. Institut je pre dve godine uručio srebrnu plaketu „Šampion solidarnosti“, što je na neki način bio uvod u još bolji rezultat koji je valjevski Crveni krst ostvario u narednoj godini.

Počela gradnja saob
Podela auto-sedišta
Ocenite