Monday, Jun 27, 2022
HomePrivredaPočela gradnja saobraćajnice u novoj Industrijskoj zoni

Počela gradnja saobraćajnice u novoj Industrijskoj zoni

 

U novoj Industrijskoj zoni u Popučkama počela je izgradnja saobraćajnice, koja je preduslov za uređenje buduće zone. Saobraćajnica sa infrastrukturom će biti duga 2.621 metar.

Naručilac posla  je Ministarstvo privrede, a investitor Grad Valjevo. Izvođač radova je Autotransport d.o.o, a vrednost radova je 232.666.755,48 dinara sa PDV-om.

“Počinjemo izgradnju ulice u privrednoj zoni koja inače nije najveća investicija koja nas čeka, ali je verovatno najznačajnija jer otvara mnoga vrata za razvoj našeg grada. Pored ulice, biće izgrađen i priključak na obilaznicu, kao i produžetak saobraćajnice i njeno priključenje na brzu saobraćajnicu Iverak –Lajkovac. Počinjemo izgradnju ove ulice sa nadom u nova radna mesta, nove investicije i svakako sa nadom da će Valjevo biti prijatno mesto i za rad i za život gde će ljudi htetu da ostanu”, rekao je gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković koji je sa saradnicima obišao početak radova, koji treba da budu okončani u roku od 120 dana.

Obilasku radova pored gradonačelnika Valjeva Lazara Gojkovića, prisustvovali su predstavnici Ministarstva privrede, kao i predstavnici Grada Valjeva.

RHMZ objavio kolike
Najviše priznanje z
Ocenite