Sunday, Jul 3, 2022
HomeRegionOGRNOMNE KOLONE NA AUTOPUTU „MILOŠ VELIKI“

OGRNOMNE KOLONE NA AUTOPUTU „MILOŠ VELIKI“

foto:novosti.rs

 

Kilometarske kolone vozila zbog produženog vikenda čekaju da se isključe sa autoputa „Miloš Veliki“ iz pravca Beograd,Valjevo kod Čačka

Na naplatnoj rampi u Preljini vozila iz pravca Beograda čekaju sat i po vremena.

Veliki broj građana uputio se ka turističkim centrima zbog praznika u ponedeljak i utorak, a Putevi Srbije mole sve učesnike saobraćaja za strpljenje.

To javno preduzeće je saopštilo da se zbog povećanog intenziteta saobraćaja i zadržavanja vozila na kružnom toku Preljina i kroz centar Čačka saobraćaj usporeno odvija, te da su kolone vozila sve do naplatne stanice Preljina i time onemogućavaju normalan protok vozila kroz naplatnu stanicu.

Na naplatnoj stanici Preljina čeka se 90 minuta.

JP Putevi Srbije saopštili su da je na naplatnoj stanici Preljina kod Čačka zadržavanje vozila 90 minuta.

Na ostalim naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova, na graničnim prelazima Kotroman i Mali Zvornik, na izlazu, zadržavanje za sva vozila je 45 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Prilazi zimskim turističkim centrima su prohodni.

Turistički radnici kažu da slobodnih mesta u hotelima nema.Traži se krevet više i u privatnom smeštaju. Situacija je slična onoj za novogodišnje praznike. I ukoliko ne bude novih snežnih padavina, skijališta na planinama rade, jako niske temperature koje omogućavaju veštačko osnežavanje.

Takođe tvrde, da svi ugostitelji se pridržavaju mera koje je propisalo Ministarstvo zdravlja i Krizni štab u cilju sprečavanja širenja pandemije korona virusa i sve funkcioniše na najbolji mogući način.

 

Budite bolje informisani od drugih pratite  – portal  valjevonadlanu.rs

 

Epidemiološka situa
Danas slavimo Svetog
Ocenite