Sunday, Jul 3, 2022
HomeVestiMERE KOJE KRIZNI ŠTAB RAZMATRA ZA VIKEND Konačna odluka u petak

MERE KOJE KRIZNI ŠTAB RAZMATRA ZA VIKEND Konačna odluka u petak

foto:novosti.rs

 

Na današnjoj sednici nije Krizni štab nije doneo je odluku o novim merama, već će ona, kako je najavljeno, biti saopštena u petak.

Kako prenose Novosti, razmatra se zatvaranje kafića i barova u ski centrima za vikend i skraćivanje radnog vremena tržnih centara do 16 časova subotom i nedeljom.

Branislav Tiodorović je, govoreći za Dnevnik RTS-a uoči početka sednice Kriznog štaba, rekao da je epidemijska situacija vanredna u Beogradu, Novom Sadu, Arilju, Kraljevu.

Vrlo je jasno, ističe, da opet imamo situaciju koja podseća na neke prethodne dve kada smo posle mirnih perioda imali tendenciju rasta broj obolelih i pozitivnih i u svakom slučaju, napominje, biće neophodna dodatna kontrola poštovanja mera.

Prema njegovim rečima, tržni centri bi najverovatnije nastavili da rade, jer bi zatvaranje za vikend stvorilo veće gužve u četvrtak i petak, ali je dodao da će možda biti skraćeno radno vreme, je dodao da su i zimski centri veliki problem. Na pitanje da li će biti zatvorena skijališta, on je odgovorio da je moguće doneti takvu odluku i da to zavisi od podataka.

 

Budite bolje informisani od drugih pratite  – portal  valjevonadlanu.rs

 

 

Peticija za zabranu
Raste broj novopozit
Ocenite