Sunday, Jul 3, 2022
HomeVestiIzgradnja nove saobraćajnice u Privrednoj zoni u punom jeku

Izgradnja nove saobraćajnice u Privrednoj zoni u punom jeku

Gradilište buduće saobraćajnice u Privrednoj zoni Valjeva, koja je počela da se gradi 11. februara.,radi punom parom .Na gradilištu je mnoštvo radnika i mehanizacije preduzeća „Autotransport“ koje izvodi ove radove.

 

Za oko tri nedelje koliko traju radovi, urađeno je 1700 metara vodovodne mreže, 400 metara iskopa na saobraćajnici, 150 metara fekalne kanalizacije, 170 metara atmosferske kanalizacije i započeti su zemljani radovi za most.

Prema rečima nadležnih iz ovog preduzeća, radovi se odvijaju po planu i za sada je izvesno da će biti gotovi za 120 dana, koliko je po projektu i predviđeno.

Sva je prilika da će nove investitore čiji je dolazak nedavno najavio predsednik Republike Aleksandar Vučić, dočekati nova i moderno opremljena saobraćajnica.

Fotografije su nastale danas, 2. marta u podne, a lepo vreme doprinosi da vredni radnici što brže obavljaju svoj posao. Ovaj deo grada u kome već posluje dosta valjevskih firmi već dobija obrise prave Privredne zone, koja će uz brzu saobraćajnicu i povezivanje sa auto-putem „Miloš Veliki“ omogućiti privredni razvoj Valjeva.

Budite bolje informisani od drugih pratite – portal  valjevonadlanu.rs

Potpisan sporazum o
Ne parkirajte se na
Ocenite