Monday, Oct 3, 2022
HomeVestiUhapšeni organizatori žurke u „Oazi 34“ u Deguriću

Uhapšeni organizatori žurke u „Oazi 34“ u Deguriću

foto:valjevonadlanu.rs

 

 

Komunalna milicija prekinula je sinoć oko 23 sata žurku koja je organizovana u jednom ugostiteljskih objekta u Valjevu, a na kojoj je zatečeno 37 ljudi! Kako saznaje portal Valjevo na dlanu, u tom objektu je bila organizovana žurka sa muzikom uživo, na korona partiju je društvo uživalo u lakim drogama, jer je pretresom objekta i vozila koji su gosti koristili  pronađeno 3 paketića amfetamina i po jedna cigareta i salveta u kojoj je bila određena količina marihuane.

Organizatori žurke S. Č. (35) iz Beograda i A.G. (22) iz Valjeva su uhapšeni zbog kršenja zakona o zaštiti stanovništva protiv zaraznih bolesti  za vreme epidemije i o njima će dalje odlučivati Osnovno tužilaštvo u Valjevu. Pored toga, protiv 35 osoba je komunalna milicija podnela prekršajne prijave iz Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti.

Nakon privođenja osnovnom tužiocu u Valjevu, organizatori žurke su dobili krivične prijave, dok je protiv 35 gostiju podnesene prekršajne prijave na osnovu kršenja zakona o zaštiti stanovništva protiv zaraznih bolesti.

 

Nova UREDBA VLADE o
Aero Alarm-Nedeljni
Ocenite