Monday, Jun 27, 2022
HomeVestiDom zdravlja obaveštava građane da će od ponedeljka 15. marta radnim danima ponovo biti u funkciji telefon za informacije

Dom zdravlja obaveštava građane da će od ponedeljka 15. marta radnim danima ponovo biti u funkciji telefon za informacije

 

Dom zdravlja obaveštava građane da će od ponedeljka 15. marta radnim danima ponovo biti u funkciji telefon za informacije 014/ 315 00 38, dok ostali fiksni brojevi i dalje ne rade zbog rekonstrukcije prednjeg dela zgrade.

Zbog završne faze radova ulaz za odrasle je i dalje sa zadnje strane zgrade – u blizini prostorija Hitne pomoći, dok deca i učenici koriste direktni ulaz u Pedijatriju, kao i pre početka rekonstrukcije.

Dom zdravlja Valjevo se izvinjava sugrađanima zbog takve situacije i poziva ih na još malo strpljenja do konačnog završetka radova.

 

Podsećamo da se hronična terapija  i dalje može produžiti telefonom, na brojeve 064 8321 997 i 064 8321 431, radnim danima od 7.00 do 12.30.

Hronični pacijenti terapiju mogu produžiti i digitalnim putem, preko sajta Doma zdravlja www.dzvaljevo.rs , klikom na Portal za pacijente i popunjavanjem jednostavnog formulara koji se nalazi na toj stranici.

 

Budite bolje informisani od drugih pratite  – portal  valjevonadlanu.rs

 

Raste broj novopozit
Za trofej Kupa Srbij
Ocenite