Wednesday, Sep 28, 2022
HomeSportRvački klub “Mladost” nastavlja da ređa uspehe

Rvački klub “Mladost” nastavlja da ređa uspehe

 

U nedelju 28.03.2021. godine u Petrovcu na Mlavi nastavljeno je sa kvalifikacionim turnirima za prvenstvo države u rvanju grčko-rimskim stilom, tačnije Regionalno Prvenstvo Centralne Srbije za uzrast Juniora i U-15. Pored toga održan je i neformalni turnir za decu uzrasta do 7,9 i 11
godina. Rvački klub “Mladost” iz Valjeva nastupio je sa 22 rvača, u svim uzrasnim kategorijama.

U uzrasnoj kategoriji U-15 nastupali su Relja Lukić, Danilo Lukić, Uroš Kojić, Veljko Mitrović,
Ognjen Pešić, Lazar Mirović i Jelić. Sa osvojene tri zlatne medalje, dve srebrne i jedna bronza bilo je dovoljno da Rvački klub “Mladost” u ovoj uzrasnoj kategoriji osvoji titulu prvaka Centralne Srbije.

Što se tiče junorske konkurencije nastupali su David Petrović i Nemanja Milutinović koji su po uzrastu juniori, pored njuh, kako bi imali što više mečeva, u starijoj uzrasnoj kategoriji nastupali su Bojan Andrić, Luka Pavlović i Dimitrije Radovanović. Ova ekipa osvojila je jedno zlato, dva srebra i dve bronzane medalje što je sve ukupno bilo dovoljno za ekipnu titulu vicešampiona Centralne Srbije.
Na veliku radost njih samih uz zvanično takmičenje održan je i neformalni turnir za najmladje rvače od 7,9 i 11 godina. Zbog manjka takmičenja za ovaj uzrast tokom godine razmatra se uvodjenje dodatnih turnira. Najmladji valjevski borci pokazali su veliku želju i borbenost što je u njihovim godinama dovoljno za početak sportske karijere.

Navedeni rezultati predstavljeni su ekipno na zahtev samih rvača koji su time želeli da pokažu svoj timski duh, što je svakako pozdravljeno od trenera i uprave kluba. Generalno gledano, protekla dva vikenda održana su regionalna prvenstva u svim uzrasnim kategorijama i iz svih postignutih rezultata može se zaključiti samo jedno – pred ovom ekipom su veliki rezultati. Sa velikom željom i radom nastavljamo dalje. Nenad Lukić, predsednik.

 

Budite bolje informisani od drugih pratite – portal  valjevonadlanu.rs

ZA VIKEND PROMENA VR
MALI: POSEBNA POMOĆ
Ocenite