Sunday, Jul 3, 2022
HomeKultura i obrazovanjeAkademija na Virtuelnom sajmu obrazovanja Srbije

Akademija na Virtuelnom sajmu obrazovanja Srbije

Foto:edufair.rs

 

Tradicionalni prolećni Sajam obrazovanja, zbog aktuelne pandemije i epidemiološke situacije u našoj zemlji, “preselio” se na internet. 

Na linku https://nakojicesfaks.collectivibe.com/booth/asszs pokrenut je Virtuelni sajam obrazovanja Srbije, a među više od 30 državnih i privatnih fakulteta i visokoškolskih ustanova iz cele Srbije, predstavlja se i Akademija strukovnih studija Zapadna Srbija Odsek Valjevo (nekadašnji VIPOS).

 

 

Klikom na virtuelni štand valjevskog Odseka Akademija, zainteresovani srednjoškolci i svi ostali potencijalni studenti se direktno usmeravaju na sajt jedine državne visokoobrazovne institucije u našem regionu, a takođe mogu saznati osnovne informacije o ustanovi, pre svega vezane za predsojeći upis, posetiti društvene mreže na kojima je predstavljen Odsek, preuzeti brošure o upisu i Valjevu, ili postaviti pitanje. 

 

Na Virtuelnom sajmu obrazovanja valjevski Odsek Akademije Zapadna Srbija predstavlja sve prednosti studiranja na državnoj visokoškolskoj ustanovi – od tradicije duže od 40 godina, preko studiranja na teret budžeta Republike i praktično primenljivih znanja, do mogućnosti studiranja na daljinu (DLS) i master strukovnih studija.

 

Budite bolje informisani od drugih pratite – portal  valjevonadlanu.rs

KREĆE PROVERA EFIKA
NAJSKUPLJI GRADOVI U
Ocenite