Tuesday, Aug 9, 2022
HomeSport„ORLOVI“ RAŠIRILI KRILA Teniseri Srbije počeli sa treninzima u Austriji, Troicki prezadovoljan, čeka se dolazak Đokovića

„ORLOVI“ RAŠIRILI KRILA Teniseri Srbije počeli sa treninzima u Austriji, Troicki prezadovoljan, čeka se dolazak Đokovića

 

 

Foto:reuters

 

Teniska reprezentacija Srbije u petak veče je stigla u Insbruk, poprište borbi u Dejvis kupu.

Viktor Troicki, selektor Dejvis kup tima Srbije, put Austrije poveo je Filipa Krajinovića, Dušana Lajovića, Miomira Kecmanovića i Nikolu Ćaćića, dok će se drugovima uskoro pridružiti i Novak Đoković, najbolji teniser sveta, koji je učestvovao na Završnom mastersu u Torinu.

„Orlovi” su ove subote odradili prvi trening u ovom gradu podno Alpa, a prvi utisci su im sjajni. Krajinović i drugovi su oduševljeni organizacijom, ali i lepotom ovog gradića koji će pored naše, biti domaćin reprezentacijama Austrije, Nemačke, Francuske, Češke i Velike Britanije.

Srbiju tokom sedmice pred nama očekuju dueli u grupi F sa timovima Austrije (26. novembar) i Nemačke (27. novembar). Pobednik ove grupe ide u četvrtfinale, a protivnik će biti prvoplasirana ekipa iz grupe C u kojoj se nalaze Francuzi, Česi i Velike Britanije.

 

 Pratite nas i delite na društvenim mrežama “Portal-valjevonadlanu.rs“

Treća faza programa
Vreme danas: Stiže
Ocenite