март 29, 2024
Valjevo

Dan Akademije strukovnih studija Zapadna Srbija

Podelite post:

U petak, 17.12.2021. godine valjevski odsek Akademije strukovnih studija Zapadna Srbija obeležio je drugu godinu uspešnog rada promocijom diplomaca i svečanom akademijom.

U okviru proslave, u prvom delu programa uručene su diplome studenatima osnovnih i master studija, a dodeljene su i nagrade najboljim studentima.

Drugi deo programa svečanosti otvorila je predsednica Akademije dr Ljubica Diković, koja je tom prilikom govorila o najvažnijim aktivnostima i ostvarenim rezultatima u toku druge godine uspešnog rada Akademije. Rukovodilac valjevskog odseka Akademije dr Mlađen Vićentić govorio je o najvažnijim aktivnostima koje su obeležele rad Odseka Valjevo u prethodnoj godini, kao i o planovima za narednu godinu.

Najveću vrednost Akademije predstavljaju njeni studenti i povodom Dana Akademije dodeljene su nagrade najboljim diplomcima valjevskog odseka. Nagrade su dobile Desanka Pantelić, najbolji diplomac osnovnih studija, i Žaklina Đokić, najbolji diplomac master studija. Studentu Davoru Ćajiću, koji je oborio Ginisiov rekord u vojnim sklekovima, dodeljene su nagrada i pohvalnica za izuzetan uspeh u nastavnim i vannastavnim aktivnostima.

I ove godine dodeljene su zahvalnice predstavnicima Studentskog parlamenta i saradnicima iz okruženja – Europromu, Dunav osiguranju, Erste bank i Muzičkoj školi „Živorad Grbić” Valjevo. Nagrade i zahvalnice za dugogodišnji rad uručene su saradnicima Svetlani Tomić i Miroslavu Maksimoviću. Jubilarne nagrade i zahvalnice dodeljene su dr Slobodanu Nenadoviću i Gordani Ćirić za trideset godina radnog staža, dr Biljani Rabasović i Tatjani Dugošiji, MA, za dvadeset godina radnog staža, i Dejanu Beljiću, MA, i  Nataši Vuković za deset godina radnog staža.

Nagrada i pohvalnica dodeljene su novom doktoru nauka, dr Sanji Radovanović, a priznanjem za najboljeg radnika godine nagrađeni su Nenad Mihailović, kao najbolji radnik u nastavi, i Jelena Savić Кojić, najbolji radnik u nenastavi.

Svim studentima, profesorima i saradnicima Akademije želimo da i godina koja je pred nama bude uspešna i prosperitetna!

Pratite nas i delite na društvenim mrežama “Portal-valjevonadlanu.rs“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X