март 28, 2024
Valjevo

NOVAKA DEPORTUJU, STIŽE U EVROPU! Leti za Dubai u 12.30!

Podelite post:

Foto:printscreen

Novak Đoković je izgubio slučaj i biće deportovan iz Australije, objavio je Federalni sud! Najbolji teniser sveta neće braniti titulu na Australijan openu, grend slemu koji je osvojio devet puta samo zatp jer nije vakcinisan i jer tamošnji političari smatraju da je anrivakser.

Sport gubi smisao, jer je politika i sve što je vezano za koronu ušlo duboko u pore sporta.  Sport je previše ispolitizovan, kao i cela priča. Ovo je sada skandal nad skandalima. Da ti najboljeg tenisera sveta jer je nevakcinisan isteraš kao džukelu. Sramota velika – kazao je Miličić za Informer.rs i nastavio u dahu:

– Velika podrška Novaku, dićiće se on iznad ovoga,on je isuviše jak da bi ga Australijanci srušili psihički i fizički. Jak je, neće oni uspeti u svojoj nameri. Samo mu je potrebno malo vremena, da bude sa porodicom, da očisti glavu…

Australijanci kažu da je Novak vođa antivaksera.

 Ako je on antivakser onda sam i ja. Ako se delimo na vakcinisane i nevakcinisane, ja sam antivakser do srži, kao što sam i četnik. To je teška budalaština da se delimo na vakcinisane i nevakcinisane. Kakvo je vreme došlo. Ali, kontrolišu i sport, kada su dozvolili da najboljeg u svetu tenisa proteraju jer nama vakcinu od koje se možeš zaraziti, umreti… U kom smisli je on pretnja? Zašto je veća opasnost? Velika tuga za sport, ne samo za tenis. Nadam se da će se odraziti na turnir jer je to njihova odluka. Odakle ti pravo da isteraš najboljeg svih vremenam, da ga proteraš kao kriminalca? Tužno!

Poznato je kada će najbolji teniser sveta Novak Đoković napustiti Australiju.

Dnevnik „Ejdž“ prenosi da će to biti letom za Dubai u 22.30 po lokalnom odnosno u 12.30 po srednjeevropskom.

Đoković u Dubai stići u ponedeljak ujutru po našem vremenu, oko 05.30 časova, let od Melburna do Emirata traje 14 sati.

Pitanje je da li će Novak doći u Beograd, pošto je nakon skandalozne odluke Australijanaca poručio da će uzeti malo vremena da se odmori i oporavi od svega

“ Želeo bih da dam kratku izjavu da se osvrnem na epilog današnje ročišta u Sudu. Sada ću uzeti malo vremena da se odmorim i oporavim, pre nego što dam bilo kakve dalje komentare osim ovoga. Izuzetno sam razočaran presudom. Poštujem odluku Suda i sarađivaću sa nadležnim organima u vezi sa mojim odlaskom iz zemlje. Neprijatno mi je što je fokus proteklih nedelja bio na meni i nadam se da sad svi možemo da se fokusiramo na igru i turnir koji volim“– poručio je Nole.

Pratite nas i delite na društvenim mrežama “Portal-valjevonadlanu.rs“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X