април 19, 2024
Valjevo

Lokalni front: PREDIZBORI

Podelite post:

Lokalni front Valjevo od svog nastanka strasno zastupa ideje direktne demokratije i građanske participacije. Za to nam nisu potrebne stranačke centrale, uputstva i direktive. Sami smo krojači svoje sudbine, naročito zato što predstavljamo i branimo interese svog grada i svojih komšija.

Po odluci svoje redovne Skupštine održane 26. 12. 2021, Lokalni front Valjevo je otpočeo postupak PREDIZBORA, na osnovu čijih rezultata će se kandidati iz Valjeva rangirati na listi zeleno-leve grupacije MORAMO, koju čine Otvorena građanska platforma Akcija, pokret Ne davimo Beograd i Ekološki ustanak.

Prethodnih dana su na društvenim mrežama predstavljene biografije naših sjajnih kandidata za učešće na predizborima. Azbučnim redom su predstavljeni: Ivan Manić, profesor engleskog jezika, Jasminka Nedeljković, dipl. ekonomista u penziji, Ljubomir Radović, profesor geografije i Draginja Ristić, profesor engleskog jezika.
U periodu od 1. do 13. februara dešavaće se onlajn glasanje preko softvera „Google Forms“, uz glasanje uživo na javnim mestima na kojima ćemo organizovati štandove i glasanje u našim prostorijama u ulici Dr Pantića br 37. Građani će, prvi put kod nas, na ovaj način direktno odlučivati o tome koga žele kao svog predstavnika u Skupštini Srbije.
Zahvaljujemo se sugrađanima na odličnim reakcijama na najavu predizbora na društvenim mrežama i pozivamo ih da se uključe i do kraja isprate ovaj demokratski proces kojim otvaramo novo poglavlje u političkom životu naše zemlje.
Moramo, zajedno i drugačije, za normalnu Srbiju
Lokalni front Valjevo
Pratite nas i delite na društvenim mrežama “Portal-valjevonadlanu.rs“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X