март 28, 2024
Valjevo

Vučić: Za rekonstrukciju bolnice, izgradnju hale sportova i bajpas put još 45 miliona evra

Podelite post:

 

Foto:valjevonadlanu.rs

Polaganjem kamena temeljca, u industrijskoj zoni u Valjevu, juče je započela izgradnja pogona nemačke kompanije „Bicerba“, za proizvodnju vaga i aparata za sečenje, investicije vredne više od 30 miliona evra.

Predsednik Aleksandar Vučić je spomenuo i ostala ulaganja u Valjevo, koja se uveliko planiraju i naglasio da će sve ovo preporoditi ovaj kraj.

Valjevu je divno za u Bizerbinu fabriku, ovo će biti novi razvojni projekat za Valjevo i šire.

Mnogo još infrastrukturnih radova moramo da uradimo. U poslednjem kvartalu kreće proizvodnja, a do tada mora biti završena deonica Lajkovac – Valjevo. Moramo da uradimo tzv. bajpas i još jednu ulicu da bismo sve mogli da spojimo da bi Bizerba mogla da radi kako treba. Gas i čelik stiže do Valjeva, ostaje samo plastika.

„Za bolnicu još radimo projekat, radovi će iznositi između 25 i 30 miliona evra, za novu halu u Valjevu, to je negde oko 15 miliona evra i svima koji će da žive i borave u Valjevu, biće mnogo lepši i mnogo bolji život. Valjevo ima fantastičnu okolinu, gde god da krenete, prema Divčibarama, Brankovini, Kamenici, Osečini, Mionici, na koju god stranu da krenete, ne znate gde je lepše.

Prosto divan kraj, a bio je mnogo zapostavljen. Ljudi nisu verovali da će ikada auto-put doći do Valjeva“,i najavio još novih infrastrukturnih projekata u Valjevu, zaključio je predsednik Vučić.

Pratite nas i delite na društvenim mrežama “Portal-valjevonadlanu.rs“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X