март 29, 2024
Valjevo

Letnja škola preduzetništva od 5. do 10. juna na Ohridu

Podelite post:

Foto:  Pexels.com

Mladi iz Srbije, Severne Makedonije i Albanije, starosti od 18 do 29 godina mogu da se prijave na besplatnu Letnju školu preduzetništva koja će biti održana od 5. do 10. juna na Ohridu. Pored edukacije učenici će imati i praktične zadatke, a najbolja tri poslovna plana biće nagrađena sa po 1.000 evra.

Projekat organizuju AGORA – Centar za promociju građanskih vrednosti iz Skoplja, Metropolitan inkubator iz Tirane i Deli prostor iz Niša u okviru projekta „Skok do uspeha“, podržanog od strane Fonda za zapadni Balkan i sufinansiranog od strane Evropske unije.

Na petodnevnom programu obuke za preduzetništvo devetoro odabranih biće u prilici da slušaju i uče o marketingu, istraživanju tržišta, razvoju novih proizvoda i usluga, kao i o pravnim aspektima poslovanja.

Učesnici će raditi na svojim poslovnim idejama i razvijati ih uz konkretne savete trenera, a troje najuspešnijih dobiće novčanu podršku od 1.000 evra za registraciju i pokretanje novih preduzeća.

Prijave za učešće u Letnjoj školi preduzetništva vrše se popunjavanjem online formulara do 12. maja, a jedan od uslova je da kandidati odlično govore engleski jezik.

Pratite nas i delite na društvenim mrežama “Portal-valjevonadlanu.rs“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X