март 28, 2024
Valjevo

GrO SSP Valjevo: „Naša borba se nastavlja“

Podelite post:

Stranke Slobode i Pravde GrO Valjevo izdala je Saopštenje za javnost, kojeprenosimo u celosti:

„Povodom obaveštenja javnosti, sad već bivšeg predsednika stranke Slobode i PravGrO Valjevo Strade Branka Ivkovića i drugih članova Gradskog odbora, možemo konstatovati da su ostavke i zahtevi za istupanje članstva SSP-a usvojeni. Članstvo u SSP-u se zasniva isključivo na slobodno izraženoj volji i za razliku od nekih drugih stranaka, bez pritiska i uslovljavanja.

Ovo je LIČNI STAV naših dojučerašnjih partijskih kolega i saboraca u borbi protiv ovog režima te im zahvaljujemo na dosadašnjem učešću u radu, a buduće vreme će pokazati ispravnost politike koju zastupa SSP i njeni članovi.

Nakon nastale situacije u Valjevu, a shodno pravilniku o lokalnoj organizaciji SSP- a, formirano je povereništvo na čelu sa Gordanom Milosavljevićem članom IO SSP zaduženim za Kolubaraki okrug.
U narednom periodu će se formirati novi Gradski odbor koji će nastaviti borbu protiv ovdašnje vlasti, njihovih nazadnih, manipulativnih i beskrupuloznih čini.

Kao i uvek bićemo jači, oštriji za ciljeve koje smo odavno zacrtali za Valjevo i Valjevce i vraćanje demokratije, slobode i pravde u naš grad.
Naša borba se nastavlja!

U Valjevu, dana 20.06.2022.godine

Gordan Milosavljević
Član IO SSP-a i kordinator za Kolubarski okrug“

Pratite nas i delite na društvenim mrežama “Portal-valjevonadlanu.rs“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X