март 29, 2024
Valjevo

Mladi teniser iz Valjeva Mihailo Branković putuje na Međunarodnu završnicu Sportskih igara mladih u Split

Podelite post:

U Vrnjačkoj Banji završeno je Državno finale devete sezone Dunav osiguranje Sportskih igara mladih. Poznati su svi putnici za Split, gde će se tradicionalno održati Međunaronda završnica.

Predstavnika na završnice ove najveće amaterske sportske manifestacije za decu u Evropi, imaće i Valjevo.

Mladi Maihailo Branković, bio je odličan na turniru u tenisu. Osvajanjem ZLATNE medalje, Mihailo je obezbedio plasman na Međunarodnu završnicu u Splitu, gde će se družiti sa vršnjacima iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Finalni turniri Dunav osiguranje Sportskih igara mladih održani su u deset sportskih disciplina u kojima se SIMOVCI tradicionalno takmiče: stoni tenis, rukomet, odbojka na pesku, atletika, odbojka, basket 3×3, tenis, šah, „Lino između dve vatre“ i mali fudbal za mlađe generacije i Coca Cola kupa za dečake i devojčice 2006. godište i mlađe. Na Međunarodnu završnicu u Split putuju deca iz preko dvadeset mesta širom Srbije.

Tokom takmičenja u Vrnjačkoj Banji SIMOVCIMA su podršku pružili i naši proslavljeni sportisti. U Vrnjačkoj Banji sa decom su se družili Dejan Tomašević, Ratko Nikolić i Stefan, a finalne utakmice Coca Cola kupa koje su odigrane u SC „Ibar“ u Kraljevu pratio je Dragiša Binić, legenda Crvene Zvezde u društvu predsednice Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Marije Mihajlović, generalnog direktora kompanije Coca Cola HBC Svetoslava Atanasova, gradonačelnika Kraljeva Predraga Terzića i predsednika opštine Arilje Predraga Maslara.

Druženje najboljih SIMOVACA u Splitu održaće se od 15. do 20. avgusta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X