април 19, 2024
Valjevo

Uhapšen Laza bombaš iz Valjeva! Pobegao, pa se krio u okolini Uba

Podelite post:

Foto: Marko Đoković

Milan Lazarević zvani Laza bombaš (52) iz Valjeva uhapšen je u okolini Uba nakon što je otišao iz Višeg suda u Beogradu gde mu se sudi zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu i izvršio više teških krivičnih dela, među kojima i ubistva

Naime, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, u zajedničkoj akciji sa Bezbednosno- informativnom agencijom, brzom i efikasnom akcijom, juče su ga uhapsili nakon što se skrivao u okolini Uba.

Lazervić je bio u bekstvu nakon što je otišao iz Višeg suda u Beogradu gde mu se sudi zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu i izvršio više teških krivičnih dela, među kojima i ubistva.

Odmah pošto je za njim raspisana sudska poternica, policija u Ubu uočila je „audi“ kojim je M. L. upravljao i pokušala da ga zaustavi, ali se on oglušio o naređenje i nastavio da vozi.

Policija i BIA su ga ubrzo pronašli i uhapsili i on je sproveden u pritvorsku jedinicu. Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, po nalogu tužilaštva, protiv njega će biti podneta krivična prijava.

Lazarević se tereti da je bio vođa “valjevske grupe”, optužene za ubistvo Željka Đedovića (30) iz Valjeva i toj grupi se sudi već 13 godina u Specijalnom sudu u Beogradu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X