април 19, 2024
Valjevo

SNS danas slavi stranačku slavu Svetu Petku

Podelite post:

Foto: valjevonadlanu.rs

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu obeležio je stranačku slavu Svetu Petku. Ceremonija rezanja slavskog kolača, obavljena je u stranačkim prostorijama. Poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo Lazar Gojković, poželeo je svim članovima, simpatizerima i građanima Valjeva koji danas slave da u zdravlju, miru, sreći i ljubavi proslave ovaj veliki praznik.

Uz slavski kolač, žito i vino, obeležen je ovaj svečani dan, sa željom da nam uspesi u borbi za bolji život naših građana budu još veći.

Gradonačelnik Lazar Gojković je poručio je da stranka poštuje tradiciju ali istovremeno gleda u budućnost.

„Odgovornost je na nama, s predsednikom  Aleksandrom Vučićem i svim članovima stranke, zajedno sa građanima Srbije da nastavimo reforme i ono što smo započeli zajedno“rekao je Gojković.

„Danas obeležavamo stranačku slavu Svetu Petku ujedinjeni i verni ljubavi prema Bogu i prema Srbiji, ujedinjeni u Srpskoj naprednoj stranci, predvođeni odgovornom politikom predsednikom Aleksandrom Vučića. Siguran sam da ćemo uspeti da se odupremo svim izazovima, koje je pred nama ovo tečko vreme u kojem se ceo svet nalazi. Kao što se Sveta Petka smatra,zaštitnicom žena dece, starih, bolesnih, glanih, tako se i mi trudimo da pomažemo upravo tim kategorijama ljudi. A ono što možemo da uradimo na lokalnom nivou je da unapređujemo život u Valjevu i da se bavimo rešavanjem više decenijskih problema u našem gradu“rekao je Gojković.

Na pitanje novinara, hoće li biti više koferencija na lokalnom nivou i hoće li biti prelazak iz povereništva u Gradsko Odbor, predsednik Gojković je odgovorio:

„Hoće, sve će to biti u narednom periodu, tako da ćete imati priliku da razgovarate i sa članovima Gradskog odbora, sa članovima saveta, predsenicima saveta, tako da ćete za sve to imati priliku u narednom periodu, rekao je Gojković.

 

Pratite nas i delite na društvenim mrežama portal „valjevonadlanu.rs“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X