март 29, 2024
Valjevo

Od ponedeljka bočni ulaz za KOVID ambulantu i vakcine protiv gripa u Domu zdravlja

Podelite post:

Foto: valjevonadlanu.rs

Dom zdravlja Valjevo obaveštava sugrađane da će se od ponedeljka 7. novembra za potrebe KOVID ambulante koristiti manji bočni ulaz sa prednje strane zgrade, do Službe hitne pomoći. Testiranje i snimanje rendgenom biće premešteni u ordinacije Opšte medicine u prizemlju, gde se već obavljaju pregledi i laboratorijske analize za pacijente sa respiratornim infekcijama.

Glavni ulaz će biti namenjen svim ostalim pacijentima, tako da će komfornije moći da dođu do laboratorije na prvom i lekarskih ordinacija na drugom spratu, kao i da koriste lift po potrebi. Klizna vrata ka KOVID ambulanti biće zaključana, tako da neće biti direktnog kontakta sa tim prostorom.

Reorganizacija prostora moguća je zbog znatno manjeg broja pregleda u KOVID ambulanti i manje pozitivnih pacijenata. Dom zdravlja Valjevo zahvaljuje sugrađanima na razumevanju za povremene organizacione promene, koje se sprovode u interesu pacijenata i radi efikasnijeg funkcionisanja ustanove.

Vakcinacija protiv gripa od ponedeljka će se sprovoditi na drugom spratu Doma zdravlja – Odeljenje Medicine rada, a ne više po ambulantama. Pacijenti vakcinu primaju sa nalogom, za koji treba da se jave svom izabranom lekaru.

Pratite nas i delite na društvenim mrežama portal „valjevonadlanu.rs“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X