април 20, 2024
Valjevo

OTADŽBINA SE BRANI SLOBODOM!

Podelite post:

 

 

 

Gradski odbor SPS Valjevo izdao je Saopštenje za javnost. Saopštenje prenosimo u celosti:

„Teška vremena traže hrabre, odlučne i časne ljude. Takvi ne uzmiču pred izazovima, ne beže od odgovornosti i ne pristaju na trule kompromise.

Takvi ne traže opravdanja i izgovore za svoje postupke i odluke koje donose.

Gradski odbor SPS Valjevo najsnažnije stoji iza Predsednika SPS-a Ivice Dačića u svim istupanjima i stavovima kojima se čuva i štiti sloboda, nezavisnost i teritorijalna celovitost Republike Srbije.

Predsednika Dačića na to obavezuju tradicionalno rodoljublje naših političkih predaka kojima je nacionalni interes bio uvek na prvom mestu, ispred svakog strančarenja i politikanstva.

Na to Predsednika Dačića obavezuju i dva temelja nacionalne politike čiji je SPS sudionik i idejni tvorac bio-Dejtonski sporazum i Rezolucija GS UN 1244.

Na to Predsednika Dačića obavezuje svaki građanin Srbije i svaki iskreni socijalista kome je Srbija jedina zemlja i najveća svetinja.

Državni razlog i državni interes se brane i štite slobodoumljem, hrabrošću i ličnim integritetom, a najveća spoticanja država je kroz istoriju doživljavala od profitera i ličnim interesima ograničenih i ucenjenih ljudi.

Zbog svega Predsednik Dačić ima nepodeljenu podršku Gradskog odbora SPS u Valjevu da građanima donese mirnu i prosperitetnu budućnost koristeći se svim političkim i diplomatskim sredstvima.

Živeli građani Srbije, živela Srbija!

Gradski odbor SPS Valjevo“

Pratitenas i delite na društvenim mrežama portal „valjevonadlanu.rs“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X