март 28, 2024
Valjevo

SNS: Zahvaljujući predsedniku Vučiću Srbija je poštovana država

Podelite post:

 

 

GO SNS-a u Valjevu izdao je saopštenje za javnost u kojem izražava punu podršku za odgovornu politiku predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Saopštenje prenosimo u celosti:

„Nakon teških i bolnih reformi, Srbija danas zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću, vodi odgovornu politiku usmerenu ka očuvanju teritorijalnog integriteta, širenju ugleda među međunarodnim organizacijama, očuvanju finansijske stabilnosti, obezbeđujući istovremeno visok priliv stranih direktnih investicija koje nam donose nova radna mesta, plate našim građanima i ekonomski uspeh.

Poslednjih deset godina izgrađeni su kilometri i kilometri auto-puteva, napravljena je brza pruga, grade se bolnice, vrtići, škole. I sve to zahvaljujući odgovornoj politici Aleksandra Vučića.

Poslednji dokaz je otvaranje deonice auto-puta „Miloš Veliki“ Novi Beograd – Surčin u dužini od osam kilometara.

Jedan od velikih aktuelnih infrastrukturnih projekata je izgradnja brze saobraćajnice Iverak – Lajkovac u dužini od 18,3 km koja će povezati Valjevo sa auto-putem „Miloš Veliki“, odnosno sa auto-putem Beograd – Južni Jadran, a koji će predstavljati poprečnu vezu u putnoj mreži Republike Srbije. Ova deonica izuzetno  je značajna, jer će istovremeno povezati delove Republike Srpske sa auto-putem Južni Jadran i dalje preko koridora 10 sa Bugarskom i Grčkom.

Zahvaljujući neospornim finansijskim rezultatima, Srbija će na čelu sa Aleksandrom Vučićem i Vladom Republike Srbije pokrenuti nove velike investicije u puteve širom zemlje. I sve to u trenucima rešavanja pitanja od najvećeg nacionalnog i državnog značaja – pitanja Kosova i Metohije.

Kosovo i Metohija danas se brani odlučnošću da se sačuva naša kolevka i naš identitet. Aleksandar Vučić je jedini koji može da se izbori za rešenje u najboljem interesu srpskog naroda. Jedini koji se istinski uhvatio u koštac sa ovim problemom. Jedini koji svim svetskim moćnicima istinu i stav odlučno saopštava direktno u lice imajući samo jednu jedinu časnu nameru – odbranu nacionalnog interesa.

Njemu dugujemo mir, napredak i uspeh. Zbog njega je Srbija danas poštovana država.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo pruža apsolutnu i nedvosmislenu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u borbi za modernu, jaku i stabilnu Srbiju. Građani Srbije prepoznali su da je politika koju predstavlja predsednik Vučić politika mira, prosperiteta, stabilnosti. To je politika koja razvija naše Valjevo i svaki kutak Srbije.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo „

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X