април 24, 2024
Valjevo

U PARKU NA JADRU SVEČANO OTVORENA IZLOŽBA CVEĆA I SADNOG MATERIJALA

Podelite post:

 

 

 

 

Foto: valjevonadlanu.rs

U parku na Jadru danas je svečano otvorena izložba cveća i sadnog materijala, koja će trajati do nedelje, 23. aprila 2023. godine. Izložbu cveća i sadnog materijala organizuje preduzeće „Agrorazvoj – valjevske doline“, uz podršku grada Valjeva.

Опис није доступан.

„Izuzetno mi je zadovoljstvo i velika čast što sam danas ovde ispred grada Valjeva na otvaranju izložbe cveća i sadnog materijala. Godinama ta manifestacija nije bila prisutna u Valjevu, bilo je nešto u okviru Tešnjarskih večeri, ali ne na ovom nivou i u ovom obimu.

Dragutin Kuzmanović, pomoćnik gradonačelnika grada Valjeva

Ovom prilikom bih želeo da se zahvalim našim kolegama iz „Agrorazvoja“, što su posle toliko godina obnovili ovu manifestaciju i ja im želim da ova manifestacija ima tradiciju, da svake godine bude u što većem obimu i sa velikim brojem izlagača. Naravno, ovom prilikom bih pozvao i sve naše sugrađane da posete manifestaciju. Valjevo je danas u cveću, sadnom materijalu, veoma lepo izgleda i došlo je na mapu gradova koji imaju ovu manifestaciju. Još jednom da se zahvalim svima i da kažem da će Grad sve manifestacije podržavati. Ova izložba sadnog materijala i cveća ide kroz program podsticaja u poljoprivredi, kolege iz „Agrorazvoja“ su je uvrstile u taj program i želim im svu sreću“, poručio je pomoćnik gradonačelnika grada Valjeva Dragutin Kuzmanović.

Опис није доступан.

Na izložbi je prisutno 20 izlagača iz Valjeva, Kragujevca, Ljiga, Uba, Barajeva i Šapca.

Snežana Birčanin, „Agrorazvoj“

Meni je inspiracija bio park Manjež u Beogradu. Već godinama unazad imaju sajam holtikulture, a s obzirom na to da sam godinama radila i živela u Beogradu, kada se renovirao park to mi je bila ideja i evo, ideja je sprovedena u delo. S obzirom na to da je radni dan, sajam je posećen i nadamo se da će ova manifestacija zaživeti i da smo napravili nešto lepo i novo u gradu, odnosno oživeli smo staru tradiciju izložbe cveća, koja je bila poslednji put po nekom mom saznanju 1984. godine“, kazala je Snežana Birčanin iz „Agrorazvoja“.

Опис није доступан.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X