јун 18, 2024
Valjevo

Javna rasprava o budžetu u nedelju za 2024. godinu

Podelite post:

 

Gradsko veće grada Valjeva poziva sve zainteresovane građane, udruženja, stručnu i ostalu javnost da se upoznaju sa tekstom Nacrta Odluke o budžetu grada Valjeva za 2024. godinu i da daju svoje predloge, inicijative, sugestije i komentare.

Javna rasprava o Nacrtu Odluke o budžetu grada Valjeva za 2024. godinu se sprovodi u periodu od 1 – 15. novembra 2023. godine. Učesnici u javnoj raspravi su građani, udruženja, stručna i ostala javnost.
Inicijative, predlozi, sugestije i komentari za izmene i dopune Nacrta Odluke o budžetu grada Valjeva za 2024. godinu se mogu dostaviti na elektronsku adresu: budzet.pitanja@valjevo.org.rs , na adresu Grad Valjevo, Karađorđeva broj 64, sa naznakom „Predlozi za izmene i dopune Nacrta Odluke o budžetu grada Valjeva za 2024. godinu“, ili se mogu predati na pisarnici Gradske uprave grada Valjeva.

Prezentacija i rasprava o predloženom Nacrtu Odluke o budžetu grada Valjeva za 2024. godinu će se održati 12. novembra 2023. godine u sali Skupštine grada Valjeva (prvi sprat, Ulica Karađorđeva broj 64), sa početkom u 10 časova.

Po okončanju javne rasprave, Komisija koju obrazuje gradonačelnik će analizirati primedbe, predloge i sugestije u javnoj raspravi i na osnovu toga sačiniti izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi i isti objaviti na internet stranici grada Valjeva.
Javni poziv, sa Programom javne rasprave i Nacrt Odluke o budžetu grada Valjeva za 2024. godinu, objavljen je na internet stranici grada Valjeva: https://www.valjevo.rs/javni-oglasi-i-obavestenja-2023/ .

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X