мај 30, 2024
Valjevo

Ujedinjena patriotska opozicija Valjevo učestvovaće na izborima pod rednim brojem šest

Podelite post:

 

IZBORI 2024

UJEDINJENA PATRIOTSKA OPOZICIJA VALJEVO UČESTVOVAĆE NA PREDSTOJEĆIM IZBORIMA ZA GRADSKU SKUPŠTINU POD REDNIM BROJEM ŠEST.

Gradska izborna komisija Valjeva prihvatila je i proglasila izbornu listu Ujedinjena patriotska opozicija Valjevo – za kralja i otadžbinu, Prof. dr Branimir Nestorović.

U nedelju 12. maja, na dan Svetog Vasilija Ostroškog čudotvorca listu od dvadeset sedam kandidata za odbornike i preko osam stotina važećih overenih potisa podrške građana Izbornoj komisiji su predali zajedno članovi i simpatizeri MI SNAGA NARODA, POKRETA OBNOVE KRALJEVINE SRBIJE – POKS I MONARHISTIČKOG KLUBA VALJEVO.

Gradska izborna komisija utvrdila je da je sva priložena dokumentacija ispravna i u skladu sa zakonom i izbornim pravilima i procedurom.

Prvi na listi je Milan Petrović predsednik Monarhističkog kluba Valjevo. Drugi je Miloš Savić iz MI SNAGA NARODA a na trećem mestu je Marija Ilić predsednik gradskog odbora POKS Valjevo.

Na listi se nalaze porodično i poslovno ostvareni muškarci i žene koji nikada do sada nisu bili deo bilo koje vlasti u našem gradu tako da nemaju bilo kakve hipoteke ili obaveze prema bilo kome osim prema građanima odnosno biračima Valjeva.

Nosilac liste je međunarodno priznati lekar Prof. dr Branimir Nestorović koji je i vrlo poštovan među nacionalno svesnim i državotvorno odgovornim Srbima. Od prošlogodišnjih decembarskih izbora dr Nestorović je postao najsjajnija zvezda na političkoj i medijskoj sceni Srbije. Zbog odluke da ne podrži u Beogradu formiranje većine od strane vlasti i opozicije stekao je dodatno poverenje i dokazao da u politici može i mora da postoje principi, uverenja, moral i karakter.

Zahvalni smo Prof. Branimiru Nestoroviću što je prepoznao da ove tri organizacije u Valjevu okupljaju članstvo koje ima iste principe i uvrenja, čije porodice žive na srpski način verujući u Boga i vaskrs i pobedu Srbije.

Zahvaljujemo se svima koji su svojim potpisom omogućili da se kvalifikujemo i postanemo zvanični učesnik lokalnih izbora koji će se u našem gradu i širom Srbije održati 2. juna 2024.godine.

Takva iskrena i masovna podrška nas obavezuje da u preostalih dve nedelje sprovedemo ozbiljnu kampanju, da predstavimo svoje kandidate, programske ideje i ciljeve.

Naša kampanja će kao i do sada biti pozitivna. Pozivamo i ostale učesnike u izborima da se opredele za pozitivnu kampanju.

U sledeće dve nedelje Valjevo ne sme da bude poprište prljave kampanje. Dužni smo da medije i građane zaštitimo od takvog delovanja jer to su naši prijatelji, kumovi, komšije i rođaci, sa njima treba da nastavimo da živimo skladno i posle 2.juna.

U preostalih dve nedelje sprovešćemo kratku kampanju koja će obuhvatiti podelu štampanog materijala, reklamiranje u elektronskim i štampanim medijima, postavljanje bilborda, razgovore sa građanima tako da to ne bude agresivno uznemiravanje kroz opsedanje stanova i kuća. Najvažnija promotivna akcija će biti organizacija tribine na kojoj će Prof. dr Branimir Nestorović sa svojim saradnicima u Valjevu predstaviti našu izbornu listu, razgovarati sa predstavnicima medija i graljđanima.

Ukoliko mediji organizuju debate spremni smo da učestvujemo u takvim formatima kako bi sa predstavnicima ostalih šest lista sučelili stavove o svim važnim pitanjima za delovanje i napredak Valjeva i svake valjevske porodice.

Info služba
Ujedinjene patriotske opozicije Valjevo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X