јун 23, 2024
Valjevo

POKS Valjevo: Upoznavanje sa kandidatima za odbornike

Podelite post:

 

„Pokret obnove Kraljevine Srbije je u koaliciji sa Mi-Snaga naroda i Monarhističkim klubom, koji čine „Ujedinjenu patriotsku opoziciju“, koja će na glasačkom listiću nositi broj 5. POKS na zajedničkoj listi ima 18 kandidata, a na najvišim mestima našli su se: Marija Ilić, Snežana Ranković i Marko Ilić, navodi se u saopštenju:

„Marija Ilić je predsednik Gradskog odbora POKS-a Valjevo i član Izvršnog odbora POKS-a, Koordinator Kolubarskog okruga. Rođena 1999 godine. Marija je u javnosti prvi put predstavljena kao pisac, koji je sa, svega, 13 godina, napisao prvu knjigu. Svojom prvom knjigom pokazala je lokal- patriotizam, jer se njena prva knjiga tiče valjevskih sela i mesta i Opštini Valjevo. Nakon toga se isticila u borbi za smanjenje broja kladionica i njihovo izmeštanje izvan centra grada, a na republičkom nivou javnost je uzburkala najava njenog psihološkog romana „Poslednji ulog“. Marija je ostvarena kao majka devojčice.

Snežana Ranković, Predsednik Foruma žena Gradskog odbora. Rođena 1977. godine. Snežana je diplomirani ekonomista, a u javnosti se prvi put pojavljivala kao Predsednica udruženja za žrtve nasilja, koje je uspešno radilo u Valjevu. Njeno zalaganje, i dalje, bazirano je na žrtve nasilja u porodici i pomoć žrtvama i deci žrtava, ali i na snaženju porodice. Udata, majka jednog deteta.

Marko Ilić, Zamenik Predsednika Gradskog odbora POKS-a Valjevo. Marko je rođen 1999. godine. Pokazao je veliko zalaganje za sela, a naročiti doprinos doneo je u svom rodnom selu Oglađenovac. Marko je student poljoprivrednog fakulteta.

POKS Valjevo“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X