јун 24, 2024
Valjevo

Trijumf koalicione liste „Aleksandar Vučić – Valjevo sutra“

Podelite post:

 

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo sa zadovoljstvom konstatuje da je na lokalnim izborima potvrđena ubedljiva pobeda koalicione liste „Aleksandar Vučić – Valjevo sutra“.

Trijumf koalicione liste „Aleksandar Vučić – Valjevo sutra“, oličen je u još većem poverenju koje su nam ukazali Valjevci, o čemu svedoči činjenica da smo dobili preko 55 % glasova, što je apsolutna većina odbornika u Skupštini grada Valjeva, sa 30 osvojenih mandata. Ovo nedvosmisleno govori da najveća stranka u Srbiji, sa svojim koalicionim partnerima, uživa ogromnu podršku građana.

„Ovi izbori još jednom su pokazali da Valjevci pre svega cene rad i ideju o napretku našeg grada. Oni su zajedno sa nama prepoznali kakvo Valjevo želimo sutra i svojim glasovima nam dali podršku da nastavimo dalje, još bolje i snažnije nego do sada.

Zahvaljujem se svima koji su nam svojim glasovima ukazali poverenje na ovim izborima, članstvu naše stranke u Valjevu, koalicionim partnerima, a posebno predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji je podržao svaki naš plan o razvoju, a neretko i sam bio inicijator istih.

Čestitam protivnicima na ostvarenim izbornim  rezultatima  i očekujem konstruktivnu saradnju za dobrobit našeg grada, jer budućnost našeg grada počinje već danas.

Živelo naše Valjevo“, poručio je nosilac liste „Aleksandar Vučić – Valjevo sutra“ Lazar Gojković.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X