април 26, 2024
Valjevo

Saopštеnjе za javnost STRANKE SLOBODE I PRAVDE VALjEVO

Podelite post:

 

 

 

STRANKE SLOBODE I PRAVDE Valjevo izdala je saopštenje za javnost, povodom političkih prepucavanja sa političkim neistomišljenicima. Sapštenje prenosimo u celosti:

„Nažalost, ni tako važan dan, dan u kome se obeležava Dan Valjeva, ne može proteći bez pokušaja „gospode“ iz SNS-a da „uberu“ po neki, „sitni“, politički poen. Umesto da uvaženim sugrađankama i sugrađanima čestitaju Dan Valjeva, politički „maheri“ dosetili su se da povodom ovog važnog dana izađu u javnost kroz saopštenje „skaradnog“ naziva: „Mi gradimo, Socijalistička Partija Srbije sa opozicionim saradnicima obmanjuje građane Valjeva“.

Želimo i u ime gospode iz SNS-a da se izvinimo svim građanima Valjeva, jer je i nas kao i Vas, sramota njihove sramote.

Saopštenje očigledno „sklepano“ na brzinu, kao što su i izborna obećana zaboravili brzo nakon izbora, počinje rečenicom: „Mi imamo čime da se pohvalimo i kažemo da smo uradili ono što smo i obećali“.

Jedno se „dotičnima“ mora priznati, odlični su u zaboravljanju, obmanama i manipulacijama. Krenimo redom. Zaboravili su politički „lisci“ obećanje da će rekonstruisati bolnicu, o čijem značaju za život svakog od nas je suvišno i govoriti. O gasifikaciji kojom bi se smanjilo zagađenje vazduha da i ne govorimo. Predmet – „Zaboravljanje obećanja datih građanima Valjeva“ položili su sa čistom 10-kom. Njihova obećanja možemo do sutra da nabrajamo…

Istinu, oni nazivaju dvojako, zovu je obmana i manipulacija.

Dragi građani Valjeva želimo da Vam čestitamo Dan Valjeva.

„Gospodi“ iz SNS-a dobronameran savet: Politička prepucavanja sa političkim neistomišljenicima i „jeftine“ pokušaje „ubiranja“ političkih poena ostavite za neki drugi dan.

Grad Valjevo je iznad svake političke partije.

U Valjеvu, dana 20.03.2023.

STRANKA SLOBODE I PRAVDE
Povеrеništvo Valjеvo“

Pratite nas i delite na društvenim mrežama portal „valjevonadlanu.rs“

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X