март 28, 2024
Valjevo

Drugi kucni sajam vencanja I event industrije Valjeva

Podelite post:

 

 

 

Sajam vencanja I event industrije Valjeva 8. I 9. Aprila od 12 do 20 h.Svecana Sala Soul – Iverak. ULAZ JE BESPLATAN.

„Dragi buduci mladenci, ali I svi vi koji ove godine imate razloga da slavite, dobro ste nam dosli na manifestaciju koja ce vam pomoci da u par koraka organizujete svoj savrsen dan.

Posle 11 godina Soul wedding u sinergiji sa najvecim profesionalcima iz svake branse event industrije ponovo je domacin Sajma vencanja .

Drugi kucni sajam vencanja ponudice vam sve sto je potrebno za organizaciju jedne proslave. Vise od 30 izlagaca spremilo je posebne ponude I popuste za dva sajamska dana kao I brojne nagrade.

Iskoristite priliku da rezervisete restoran, paviljone za proslave na otvorenom, ketering, dekoraciju, specijalne efekte, ozvucenje I rasvetu, specijalne efekte, bend za vasu proslavu, koktel majstora, sminkera, frizera, kozmeticara, vencanicu I odelo, svecane haljine I cipele, burme i nakit, fotografa, pozivnice, bracno putovanje , pa cak I maticara.

Svaka usluga koju rezervisete na sajmu daje vam mogucnost da ucestvujete u nagradnoj igri. A nagrade nisu male. Maticna sluzba grada Valjeva poklanja vam – 5 besplatnih izlazaka maticara na teren. A mozete osvojiti I vencanicu, frizuru, sminku, mladenacku tortu, digitalne pozivnice I druge vredne nagrade“, najavljuju organizatori drugog po redu Sajma venčanja u Valjevu.

Pogledajte nasu digitalnu pozivnicu https://sajamvencanja.nasapozivnica.rs/  , podelite je vereniku ili drugarici ili kumi koja se udaje I dodjite zajedno, najavljuju organizatori drugog po redu Sajma venčanja u Valjevu.

Ulaz je besplatan. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X