март 29, 2024
Valjevo

TENISERI IZ VALJEVA IZBORILI PLASMAN NA SIM DRŽAVNO FINALE

Podelite post:

 

 

 

Ovog vikenda u Valjevu je održano Regionalno finale Dunav osiguranje sportskih igara mladih. Ovoga puta u pitanju je bio Millennium team turnir u tenisu. Svi mečevi su odigrani na terenima „Twins sports centre Višnja tennis Academy“.

Od četiri mesta koja vode na Državno finale, čak tri su osvojili Valjevci, Tamara Marković, Hana Kalantarian i u konkurenciji dečaka, Miloš Emreković. Pored mladih tenisera iz Valjeva, u Banju Ždrelo, na samu završnicu Dunav osiguranje Sportskih igara mladih, najveće amaterske sportske manifestacije za decu i mlade u Evropi, plasirao se i Ilija Dinić iz Požarevca, koji se okitio zlatnom medaljom. 

Višnja Vuletić Popović, direktorka Millennium team turnira u tenisu kaže da se kvalifikacije nastavljaju, da mlade teniske nade i dalje imaju šanse da izbore plasman na Državno finale. Na terenima TA „Bogdan Obradović“ na Adi Ciganliji, sledi novi kvalifikacioni turnir. Dan ranije u „Novak Centru“ održaće se turnir, Nivo 1. Ovaj događaj deo je dešavanja u okviru svečanog otvaranja desete sezone Dunav osiguranje Sportskih igara mladih, 15. maja u 11 časova na Trgu Republike.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X