март 29, 2024
Valjevo

Poljoprivredna škola : Održavamo i unapredjujemo bezbednost naših učenika

Podelite post:

 

 

 

„Poljoprivredna škola sa domom učenika “Valjevo“, u svakom trenutku održava i unapređuje bezbednost svojih učenika, kako u školi, tako i u učeničkom domu“,navodi se u saopštenju za javnost koje je izdala je Poljoprivredna škola sa Domom učenika u Valjevu . Saopštenje prenosimo u celosti :

„Povodom tragičnih događaja koji su se odigrali nedavno, a kojima su pogođene škole, njihovi učenici, zaposleni i svi građani naše zemlje, Poljoprivredna škola sa domom učenika “Valjevo“, želela bi da poruči kako roditeljima svojih učenika, tako i široj javnosti da: Poljoprivredna škola sa domom učenika “Valjevo“, u svakom trenutku održava i unapređuje bezbednost naših učenika, kako u školi, tako i u učeničkom domu.

Svakodnevno ostvarujemo saradnju sa roditeljima naših učenika, Školskom upravom Valjevo, Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Ministarstvom unutrašnjih poslova i ostalim nadležnim institucijama. Prateći njihova uputstva i instrukcije, svi zaposleni u školi omogućavaju neposredno odvijanje nastave prema planu i programu, realizuje se teoretska nastava, praktična nastava, vannastavne aktivnosti, učenici učestvuju na takmičenjima, domijadama, smotrama.

Za pomoć i podršku, kako učenici, tako i roditelji, u svakom trenutku mogu se obratiti našoj stručnoj službi i svim zaposlenima u školi. Smatramo da je deci škola najpodsticajnija sredina za socijalizaciju, sticanje znanja i razvoj veština, za razvijanje kvalitetnih odnosa sa vršnjacima, pa ćemo, shodno tome, nastojati da je i dalje činimo bezbednom i sigurnom sredinom kako za učenike, tako i za sve ostale posredne i neposredne učesnike njenog rada.

Direktor škole Milan Gajić“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X