март 28, 2024
Valjevo

SNS Beljić: Da 26. maja stanemo iza pravih vrednosti

Podelite post:

 

 

“Protiv onih koji pokušavaju svoju ličnu sreću da grade na tuđoj nesreći potpomognuti stranim agenturama ćemo se uvek boriti”, navodi sekretar GO SNS-a Ivan Beljić u saopštenju za javnost. Saopštenje prenosimo u celosti:

“Svedoci smo tragičnih događaja koji su iznenada zadesili Srbiju 3. i 4. maja 2023. godine i ostavili nas sve u šoku i neverici da smo imali utisak da je u tom trenutku sve stalo. Odgovor države je bio trenutan i Vlada je odmah donela niz mera na predlog predsednika Aleksandra Vučića.

Dok smo još bili u šoku da takva zverska ubistva mogu da se počine, lideri takozvane opozicije uvideli su priliku da preko tuđe nesreće još jednom na ulici pokušaju da sprovedu u delo ono što na izborima nikada nisu mogli da urade! Okupljanja koja vrše pod sloganom „Srbija protiv nasilja“ u delo sprovodi upravo suprotno i vidimo da njihove vođe glasno i jasno pozivaju na nasilje i prete smrću predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici!

Izbori su jedino mesto na kojem se ostvaruju prava koja ova grupica ljudi pokušava da ostvari na ulici. Kada smo već kod tih izbora svi zahtevi koje je opozicija uputila u poslednjih nekoliko izbornih ciklusa su uvaženi ali ni cenzus od 3% za njih nije dovoljan. Očigledno je da je njihova politika bez plana i programa a o nasilničkim porukama koje šalju sudi narod na biralištima.

Politika koju sprovodi Aleksandar Vučić na čelu Srpske napredne stranke ima jasan cilj a rezultati takve politike su vidljivi na svakom mestu u celoj Srbiji. Izgradnja stotine kilometara puteva, auto-puteva, brzih saobraćajnica, bolnica, škola, fabrika, dečjih vrtića i igrališta, povećanje plata i penzija, unapređenje zdravstva i odbrane su činjenice koje ne može niko da ospori i to je politika za bolju Srbiju koju svi mi sledimo.

Protiv onih koji pokušavaju svoju ličnu sreću da grade na tuđoj nesreći potpomognuti stranim agenturama ćemo se uvek boriti. Poruka koja treba da preovlada u ovom turbulentnom vremenu jeste poruka mira i sloge i upravo zato pozivam sve ljude dobre volje da se svi zajedno okupimo 26. maja 2023. godine ispred Narodne skupštine i da na najvećem skupu u istoriji Srbije u miru  stanemo iza pravih vrednosti, pružimo podršku našem predsedniku i pokažemo koliko volimo Srbiju.

Ivan Beljić

Sekretar GrO SNS Valjevo”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X