септембар 16, 2024
Valjevo

Pozorišna predstava „Avanture nestašne princeze“

Podelite post:

 

 

Eparhija valjevska prirediće  pozorišnu predstavu za decu „Avanture nestašne princeze“ u nedelju 8. septembra. Predstava Pozorištanca „Jelenica“ iz Beograda, biće održana na platou ispred Hrama Vaskrsenja Hristovog.

U nedelju 8. septembra u hramovima Eparhije valjevske služiće se priziv Svetog Duha za početak nove školske 2024/2025. godine. U Sabornom Hramu Vaskrsenja Hristovog Sveta Liturgija će početi u 9 sati, nakon koje će biti služen moleban. I ovog puta, sveštenstvo hrama se potrudilo da pripremi prigodan program za školarce. Tako će na platou ispred svetinje biti izvedena predstava „Avanture nestašne princeze“, pozorištanceta „Jelenica“ iz Beograda, sa kojim Hram Vaskrsenja godinama neguje dobru saradnju. Ovim igrokazom počinje i novi ciklus tribina „Pravoslavlje i mladi“, koji se realizuje sa blagoslovom Njegovog Preosveštenstva Episkopa valjevskog. g. Isihija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

X

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/valjevonadlanu/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427