април 16, 2024
Valjevo

Politika privatnosti

Ova politika privatnosti opisuje kako novinski portal prikuplja, koristi, održava i štiti informacije koje korisnici pružaju prilikom posete našem sajtu. Važno nam je da zaštitimo vašu privatnost i obezbedimo sigurno okruženje za korišćenje našeg sajta.

Koje informacije prikupljamo

Prilikom posete našem sajtu, možemo automatski prikupljati određene informacije o vašem uređaju, uključujući IP adresu, vrstu pregledača, jezik pregledača, vreme pristupa i adresu internet stranice sa koje ste došli na naš sajt. Ove informacije koristimo za analizu trendova, administraciju sajta, praćenje kretanja korisnika na sajtu i prikupljanje demografskih informacija o našoj korisničkoj bazi kao celini.

Kako koristimo prikupljene informacije

Prikupljene informacije koristimo za pružanje personalizovanog iskustva na našem sajtu, za analizu i unapređenje naših usluga, kao i za slanje biltena, marketinških materijala i obaveštenja o specijalnim ponudama koje smatramo da bi vas mogle zanimati. Vaše lične informacije nećemo deliti sa trećim stranama bez vaše saglasnosti, osim u slučajevima kada je to neophodno radi pružanja usluga koje ste zatražili, poštovanja zakona ili zaštite naših prava ili sigurnosti.

Vaša prava i izbori

Imate pravo da pristupite informacijama koje smo prikupili o vama i da zatražite ispravku, dopunu ili brisanje tih informacija. Takođe možete zatražiti ograničenje obrade vaših podataka ili se usprotiviti obradi vaših podataka u određene svrhe. Svoja prava možete ostvariti kontaktiranjem naše službe za podršku.

Kolačići

Naš sajt može koristiti kolačiće (cookies) i slične tehnologije za prikupljanje informacija o vašem korišćenju sajta radi poboljšanja korisničkog iskustva. Možete kontrolisati ili izbrisati kolačiće prema vašim željama. Više informacija o kolačićima i načinu na koji ih možete kontrolisati potražite u postavkama svog pregledača.

Izmene politike privatnosti

Ova politika privatnosti može se povremeno ažurirati radi odražavanja promena u načinu na koji prikupljamo, koristimo i štitimo informacije. Molimo vas da povremeno pregledate ovu stranicu kako biste bili informisani o eventualnim izmenama. Vaše korišćenje sajta nakon objavljivanja izmena ove politike privatnosti predstavlja prihvatanje tih izmena.

Kontakt informacije

Ako imate pitanja, primedbe ili zahteve u vezi sa ovom politikom privatnosti, možete nas kontaktirati putem e-mail adrese ili kontakt forme na našem sajtu. Vaša privatnost je važna za nas i trudićemo se da odgovorimo na sva vaša pitanja i brige u vezi sa zaštitom vaših ličnih podataka.

X